Armacar független
autószervíz

Online Időpont Foglalás

Kérem töltse ki az űrlapot! A *-al jelöl mezők kitöltése elengedhetetlen az időpont foglaláshoz! Az űrlap beküldése után e-mailben tájékoztatjuk az időpontról!

Egyéb
Olajcsere
Műszaki vizsga
Futómű beállítás
Gumicsere acélfelnin szett
Gumicsere alufelnin, szett
Defektjavítás
Komplett kerékcsere
Vezérlés csere
Kuplung csere
Fékjavítás
Diagnosztika, hibakeresés
Állapotfelmérés
Elfogadom az armacar.hu adatkezelési szabályzatát és hozzájárulok adataim kezeléséhez!

Klímatöltés egy Honda Accordon

Honda Accordon mutatjuk be elsőként a klímagép működését Armacar műhelyünkben.


Bejött hozzánk egy - hála istennek egyszerűnek is bizonyult - feladat: nem hűt rendesen a 2009-es Honda Accord. Kapva a lehetőségen ezen mutatjuk be elsőként a klímagép működését műhelyünkben, hiszen ezen a gépkocsin a csatlakozók sincsenek több réteg műanyag mögé eldugva, a hátsó részeken, esélytelen szögben, a fél autó lebontását igénylő helyen.

A gyors indítás után ugyan hűt tényleg a klíma, de hidegnek egyáltalán nem nevezhető módon: 40 fokban esélytelen küzdelmet folytatna ebben az állapotban a hőséggel. És mindjárt itt a kánikula (+ globális felmelegedés, + aszály, + stb.)!

Mint a videóban is látható a csatlakozók felhelyezése után szinte minden okosságot a gép elvégez: adatbázisból jönnek a gépjárműspecifikus adatok (ebben az esetben a Honda Accord-é), lépésről lépésre irányítja a folyamatot a készülék: nem rakták rosszul össze ezt az olaszok.

Leveszi a benne lévő gázt, majd feltölti a hiányos mennyiséggel növelve: jelen esetben az össz 475g R134a gázhoz kellett még 318g (levett a készülék 157g-ot): magyarul kb. a harmada mennyiség volt a hűtőkörben a teljes szükség mennyiségű klímagázból. Nem csoda a teljesítménycsökkenés!

 

Szolgáltatások

Bemutatkozunk

Cégünk 1998-ban alakult, és az egyéb tevékenységek mellett az autószervizt a Böszi Autószerviz átvételével 2021-ben vettük fel a palettára. Fejlesztéseink és fejlődésünk egy minőségben, gyorsaságban és pontosságban magas színvonalú gépjárműszervizt céloznak meg: legyen partnerünk és társunk ezen az úton!
G.I.N.O.P Plusz Pályázat
G.I.N.O.P Plusz Pályázat
Megértettem
Az armacar.hu weboldalon úgynevezett sütiket használunk a jobb felhasználói élmény és a weboldal működésének megfigyelése érdekében! Ha folytatja a böngészést weboldalunkon,
akkor úgy tekintjük, hogy beleegyezik a sütik használatába! További információk